Rólunk

HispaColex, jogi iroda

A HispaColex jogi iroda a kiváló megelőző tanácsadási szolgáltatásának köszönhetően a legfontosabb andalúziai vállalatok bizalmát élvezi.

Irodákkal rendelkezünk Granada, Jaén és Málaga városágban, és tagja vagyunk a Hispajuris hálózatnak is, ami lehetővé teszi a számunkra, hogy ügyfeleink jogi igényeit Spanyolországban bárhol képviselni tudjuk.

A HispaColex 1990-es alapítása óta bebizonyítottuk ügyfeleinknek, hogy másképpen értelmezzük az ügyvédi hivatást, miután gyorsan, átláthatóan és csapatmunkában kínálunk megelőző tanácsadást.

A jog különböző területeire szakosodott több mint 50 ügyvédet foglalkoztató HispaColex azzal tűnik ki, hogy átfogó tanácsadási szolgáltatást kínál cégeknek és magánszemélyeknek egyaránt.

Vállalati dosszié letöltése


célunk, hogy az ügyfél folyamatos támogatása révén elkerüljük, hogy az öntanácsadást válassza

Történetünk

A céget Javier López y García de la Serrana alapította 1990-ben, de a személyesnek induló projekt hamarosan olyan más kollégákat is bevonó közös projektté nőtte ki magát, akik ma, több mint 25 éves szakmai karrierrel a hátuk mögött még mindig üzlettársként szerepelnek, ami a szilárd alapok bizonyítéka.

A HispaColex Servicios Jurídicos Granadában, általános ügyvédi irodaként jött létre, azonban a kezdetektől fogva a jog két területén, a polgári-kereskedelmi és a közlekedési balesetek áldozatainak szóló tanácsadás és védelem területén hívta fel magára a figyelmet. Idővel diverzifikálta szolgáltatásait, a jogtudomány új területeit ölelte fel és lefektette a szakosodás alapjait.

Kezdettől fogva egyértelmű volt a számunkra, hogy szeretnénk kitűnni, fejlődni és olyan céggé válni, amely egy lépéssel túlmutat az előírtakon, és olyan hozzáadott értéket biztosít ügyfeleink számára, amit senki más nem kínál. Ezért döntöttünk úgy, hogy erőfeszítéseinket a megelőző tanácsadásra összpontosítjuk. Jogi segítségnyújtást és folyamatos támogatást nyújtunk, melynek keretében az ügyfelek soha nem érzik magukat egyedül a tevékenységük bármely jogi területén felmerülő kétségeikkel.

En 2001-ben a Hispajuris hálózat részévé váltunk, aminek köszönhetően az ország bármely pontján átfogó szolgáltatást tudunk nyújtani az ügyfeleinknek.

Emellett 2005-ben saját irodát nyitottunk Jaénban, 2009-ben pedig Málagában.

Irodánk alapító tagja a polgári jogi felelősségre és biztosításra szakosodott spanyol ügyvédi szövetségnek (Asociación Española de Abogados especializados en Responsabilidad Civil y Seguro) valamint a Pénzügyi és Adóügyi Tanulmányok Intézetének (Instituto de Estudios Financieros y Tributarios).

Munkafilozófiánknak, tapasztalatunknak és átfogó szolgáltatásainknak köszönhetően a HispaColex az egyik legelismertebb ügyvédi irodaként pozícionálta magát azokban a térségekben, ahol jelen vagyunk. Kiváló szakemberekből álló, a nehézségek áthidalására képes csapatunk szenvedéllyel és lelkesedéssel tekint a jól végzett munkára

Gyorsaságunk, átláthatóságunk és csapatmunkánk eredményeként számtalan sikert értünk el, és ami a legfontosabb, ügyfeleink teljes mértékben elégedettek a szolgáltatásainkkal. Multidiszciplináris képességünknek köszönhetően ügyfeleink teljes mértékben szakosodott és személyre szabott válaszokat kapnak a jog bármely területén. Ügyvédi irodánk számára minden személy, minden ügy egyedi, ezért ezek mindegyikét ugyanolyan figyelemmel, pontossággal és elkötelezettséggel kezeljük, mint az elsőt.